Višestambeno – poslovna zgrada Ivanić-Grad

Zgrada je smještena na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada Ivanić-Grada, udaljena 200 m od strogog centra grada, a 500 m od svih, za ugodan život bitnih, lokacija (dječji vrtić, osnovna i srednja škola, dom zdravlja, tržnica, crkva, apoteka, ugostiteljski lokali, željeznički i autobusni kolodvor, manji dućani i trgovački centri). Okućnica je u mirnom području, u okruženju obiteljskih kuća i manjih stambenih zgrada u mirnoj ulici uz rijeku Lonju i novoizgrađenu šetnicu uz rijeku koja se proteže kroz cijeli grad.

Samostojeća stambena zgrada sadrži 32 stambene i 5 poslovnih jedinica, katnosti Po+Pr+4 kata, ravni krov. Svaki stan ima svoje spremište u podrumu. Površine stanova su od 50 do 80 m². Ulaz u zgradu je sa sjeveroistočne strane. Stanovi su organizirani oko dva stubišta. Svako stubište sadrži lift. Svaki stan ima osigurano parkirno mjesto za vozilo. Stanovi u prizemlju uključuju i vrtnu terasu. Tri poslovna prostora su prizemna, dva podrumska.

U građenju zgrade će se koristiti visoko kvalitetni materijali u skladu s najvišim standardima gradnje (toplinska izolacija). Stanovi će biti opremljeni pločicama i parketom visoke kvalitete, podnim grijanjem, hibridnom dizalicom topline zrak-voda s freonskim hlađenjem dnevnog boravka, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima.

Poslovni prostor se isporučuje u “roh-bau” načinu izgradnje.

Cijena stanova se kreće od 2195,00 do 2280,00 €/m2 ovisno o poziciji i kvadraturi stana unutar zgrade.

Doplaćuje se za stan u prizemlju, privatno parkirališno mjesto…

  •  Kontakt
WordPress Theme